Fler bloggar. Tack. rss

Hej. Jag heter Bilson och skulle vilja ha fler bloggar att läsa.

Helst folk jag känner på ett eller annat sätt.

Tack på förhand.


Söndag rss

Nu ska jag fördirva fyrtio minuter vid datorn. 40 minuter är den tid Torbjäffs behöver på sig för att ta sig hem från sitt jobb, duscha och gör sig fin. Vi skaåka iväg en sväng och bland annat köpa ett rollerkar till mitt urtidsdjur. Djuret badar och dricker vatten i detta kar. Det nuvarande är trasigt.

I övrigt har det varit en stillsam helg med handlande av kläder, mat, fika, solsken, varma mackor, frågespel och film.

Har inte så mycket att tycka här idag märker jag. Tror det får räcka nu.


Ge mig semester eller en myspåse. rss

Ååh. Jag är så trött. Sover som en finsk skidsoldat under vinterkriget. Har hur mycket som helst att göra på jobbet och än är det minst två veckor kvar till ledigheten.

Näe, en myspåse är vad jag skulle haft. 500 kronor till den som levererar en myspåse till mig. Konstruktionsritning framtages på begäran av den som känner sig nödgad till sådan.


Taxar rss

Jag har i ett par dagar tänkt att mitt nästa blogginlägg skulle handla om taxar. Dom är lite speciella tycker jag. Ser ut som småbussar med tassar på. Promenadlimpor helt enkelt. Här är en liten taxkavalkad som jag satt ihop på egen hand.

Taxkavalkad


Fiskarfänge rss

Det var trevligt var det att fiska idag. Jag fick enda fisken. Eventuellt var det en sarv. Men målet var inte att kamma hem de stora fångsterna, utan målet var, som bilden antyder, att ha det skönt ute i solen en kväll. Det målet uppnåddes.

På bilden syns Marit, Torluff och Johanna.

Fiske

Torbalts hitechsuperiorqualityshit gav honom lintrassel ungefär 8 gånger, utan överdrift.

Torbjörn trasslar

Så här ser Torbengt ut när han trasslar med sitt trassel och trivs i solen.

Förutom fisk fick jag en del av en livboj, ett tomt glasspaket, lite kvistar samt en förpackning som det kan ha legat kyckling i. Dessutom fick jag nästan en tom glasflaska, ett tomt gräddpaket och en fiskmås. Fiskmåsen missades med en halvmeter men den fick linan över sig och blev så skärrad att den var tvungen att sätta sig i ett träd för att vila ett slag.


Kex rss

Nu ska jag äta en ost- och skinksallad, sedan ska jag åka och kasta bort några drag i Gavleån med Torbjörn Plingkvast.

Till detta har jag inhandlat matsäck: Tre festistetror och en kartong Tom & Jerrykex.

Hade det varit för tjugo år sedan hade mamma gjort i ordning en flaska svagt blandad saft samt packat ned några tråkiga Mariekex. Nu är jag, sedan länge faktiskt, vuxen och kan då köpa vad jag vill. T.ex. Festis och Tom & Jerrykex.

SUSISIHSIS.

 


Kortkontroll rss

Nar jag var yngre sprang jag runt med huvudet under armen och drällde bort saker till höger och vänster. Under årens lopp har detta oekonomiska beteende förflyttats till de tillfällen då jag varit mer eller mindre berusad, fram tills idag då jag skulle betala med med bankkort på Konsum.

Kortet borta. Som tur är har jag inte ännu, på flera personers inrådan, skrotat mitt Amex.

Sklipp. kod kod kod kod klar. Tack.

Efter en stunds tänkande kom jag fram till att kortet borde ligga påDepå, där jag åt lunch.

Ring ring. Kort? Ja! Tack. Vi ses.


Tidningsprenumeration rss

Jag är en jävel på att komma över lokaltidningsprenumerationer billigit. Det kanske inte är något unikt alls, men jag blir ändå snåldumglad.

Först hade jag Arbetarbladet i en månad för 80 kronor. Ett par dagar efter att den slutat komma så fick jag en morgon Gefle Dagblad i brevlådan, på tidningen satt ett litet kuvert där det stod att om jag lade i en tjuga och skickade in kuvertet senast 31:a maj så fick jag GD i en månad. Jag lade i tjugan och skickade brevet den 31:a maj så att jag skulle ha tidningen hela juni.

Nyss ringde en kvinna och erbjöd Abetarbladet i tre månader gratis, om jag efter två månader svarade på ett mail där jag talar om vad jag tycker om tidningen.

Nu har jag tidning hela sommaren. Helt fantastiskt.

Finns det fler knep att få tidningen gratis (hem till dörren, alla andra alternativ är dåliga)?


*drar i spaken till den enarmade banditen* rss

Skatteåterbäringen trillade in idag.

Höhö.


Fallet Ernst rss

Mysteriet tätnar. Det verkar som om någon kontaktat SVT-redaktionen för Ernstpropaganda i Örebro och fått dem att skicka en liten sommarhälsning till mig.

Nedanstående bild har jag lånat från bloggen Emmas inne och ute

Visst har de ganska många gemensamma drag, de där två autograferna?


Powered by Wordpress.