Skulle det vara roligt det här? rss

Att behöva gå upp före sex menar jag?

pfft.


Torsdag - En mycket lång dag. rss

Vi åkte till Stockholm och Handelskammarens Hus. Där var det ett gäng företag som var inbjudna för att visa upp sig. Resan ner började 06.00 i en slitterny, hyrd Mercedersbuss. Vi var de första som hyrde bussen. Kanske de sista, skulle det visa sig.
Själva tillställningen i Stockholm har jag inte så mycket att säga om, den gick bra. Däremot blev hemresan en fars. På väg ut ur Stockholm började batterilampan lysa. Jaha, tänkte vi, det är inte så mycket att göra åt den saken just nu, vi kör vidare och ser vad som händer. Först dog halvljuset, sedan radion och efter det instrumentbelysningen.

Skymningen kom och bilarna vi mötte började blinka åt oss för att upplysa om att vi inte hade något lyse. Strax söder om Månkarbo började själva bussen gå lite sådär halvknackigt också. Vi stannade i Månkarbo och ringde Statoil i Hagaström, där vi hyrt bussen. Medan killen på Statoil ringde runt och försökte styra upp något gick vi till Månkarbogrillen och åt tunnbrödsrulle. När vi kom tillbaka till bussen var den helt död. Inte ett liv i skiten.

I två timmar stod vi inne i och cirkulerade runt en mack i väntan på en bärgare. Den tog oss åt fel håll, tillbaka till Uppsala. Där fick vi låna en ny jävla buss och kunde till slut åka hem mot Gävle. Vi kom hem ganska precis 00.00.

Kvinnan i macken blev glad i alla fall. Vi var fina kunder och köpte kaffe, godis, trisslotter, spelade stryktipset och kollade på hockey.


Hundkavalkad II: Jack Russel rss

På begäran av Anders kommer här en ny hundkavalkad. Håll till godo.

Jack Russel Terrier är hunden som äras denna gång. Fast det kanske smög in sig någon annan terrier också, men det bjuder jag på.

 

Hundkavalkad II: Jack Russel


Onsdag, Fridolin och lax. rss

Idag kom jag ner till jobbet efter 10. Skönt. Har packat ihop ett videohologram som jag ska sätta upp i Stockholm i morgon bitti. Åker klockan sex i morgon bitti. Fy.

Innan dess så ska jag dock bjuda Fridolin på lax. Det ska bli astrevligt. Jag har inte träffat henne på mer än ett år eller nått. Dock har vi setts på internet, men det är inte riktigt samma sak.

Nu kanske jag är ute i ogjort väder men har inte jag lite pengar att kräva in?Malin, jag tror du är skyldig mig en tusenlapp sen början av september? Ja, plus de 500 du fick i fredags, men de drar vi av eftersom jag är skyldig dig 23000000000.

Thomas, du är fortfarande skyldig mig 700 kronor, va?

Det kan hända att jag har fel på båda anklagelserna, men det är jag ganska säker på att ni talar om för mig i kommentarerna i sådana fall.


MÃ¥ndag, hockey och House rss

Var på Brynäs - MoDo. Kan vara en av de sämsta matcherna jag sett faktiskt. Lika spännande som att titta på färg som torkar. Hemma fick jag trösta mig med S04E01 av House. Hans sammandrabbningar med Wilson är fruktansvärt underhållande. Undrar om han ska hooka upp med sitt gamla team, om jag inte minns fel så stod de med i förtexterna?


Tisdag, Heroes och övertid rss

Fick reda på att jag var tvungen att jobba övertid. Det gjorde inte så mycket, eftersom det innebär att jag får komma senare till jobbet imorgon, onsdag.

Knepig övertid dock, åkte ner till jobbet 23.20 och jobbade till 02.10. Innan hade jag tittat på Prison Break och Heroes med Torbjörn och Matilda.

Jag hoppas verkligen att inte hela säsongen av Prison Break ska utspela sig i fängelset Sona. Obehagligt ställe det där. Men eftersom serien heter just Prison Break så har de väl inte så mycket val. Det är smartare att döpa en serie till Dallas eller Chicago Hope eller nånting, så kan man ju vrida och vända på handlingen som man behagar.

Heroes är konstigare än någonsin. Jag fattar fan ingenting. Men bra är det.


Powered by Wordpress.