Högtryck rss

Av de 200 kronor jag hade kvar denna månad köpte jag igår en sprojtans högtryckstvätt på Plantagen för 98 av dessa kronor. Jag har ingen aning om vad jag ska ha den till men tyckte det var för billigt för att låta bli.

Är det någon som har vattenkran/trädgårdsslang där den går att koppla in och behöver spola av ett eller annat är det bara höra av sig. Just nu står den i sin kartong i hallen.


todo.doc rss

Mitt huvud känns inte helt i sin ordning. Den senaste tiden har jag haft känslan av att ha frottéhandukar, droppade i gröt, runt huvudet. Jag blömmer bort saker, är ofokuserad och fruktansvärt oföretagsam. Tidigare i veckan höll jag på i 36 timmar med tvättstugan för att tvätta fyra maskiner. jag glömde bort tvättstugan om och om igen.

Helgen hade jag tänkt ägna åt diverse spackling, tapetsering etc. Det kom liksom aldrig igång det heller - i stället har jag farit runt och gjort allt för att undvika det där jävla rummet.

Tidigare idag tänkte jag så här: Men om du nu inte ids ta tag i saker så kan du ju undvika det genom att göra en lista på alla saker du du borde göra. Ett prydligt word-dokument. todo.doc, bestämde jag att det skulle heta. Men när jag startade word så kände jag: Näeee, jag dricker kaffe i stället.

Inte ens en att-göra-lista har jag fått ihop den här helgen. Grattis.

 

Ernst


Det ska vi fira rss

Höger / Vänster

I natt, kl 05.00 är det 41 år sedan högertrafikomläggningen skedde i Sverige.

Det tänkte jag fira genom att fr.o.m 04.00 åka ut och köra bil på vänster sida för att sedan, precis som för 41 år sedan, börja köra på höger sida. När det begav sig hade man i och för sig totalstopp några timmar innan själva bytet, men sådana detaljer tycker inte jag man behöver bry sig så mycket om, en bemärkelsedag som denna.
Om jag får några fler med mig kan vi bli en hel karavan som kör på vänster sida i natt, då tvingar vi ju de andra att följa med och kan kanske ta tillbaka vänstertrafiken permanent. Gerillastyle.


Powered by Wordpress.