08:7 rss

1-2-3 SÃ¥ld.

Ett tag var det enda budet på lägenheten en bib och en påse ostkrokar. Sen hamnade den på Hemnet och då började det hända grejer. Fredagen 29 november skrevs kontraktet och den 14:e januari ska jag vara utflyttad därifrån.

Allt utom thaihoran och oljefatet är till salu.

Nu väntar jag på ett nytt lånelöfte och därmed ett besked på vad jag kan förvänta mig för slags boende här i Stockholm. Antagligen blir det väl ett elskåp i andra hand bakom en container.

Det ska bli spännande och lite roligt.

 

Tidigare inlägg i samma ämne: 08, 08:2, 08:3, 08:4, 08:5, 08:6.


08:6 rss

Lägenhetsförsäljningen drog ju ut på tiden. I min enfald trodde jag att jag skulle ha en lägenhet i Stockholm vid det här laget, men det satte fuktskadan i badrummet effektivt stopp för. 

Nu är hur som helst badrummet färdigt och lägenheten är till försäljning. Jag vågar inte ens gissa vad jag kommer få för den. Inom någon vecka borde jag dock ha svaret på den frågan och kan äntligen börja leta lägenhet här på riktigt – det känns ju ganska meningslöst att göra det i nuläget när jag inte vet vad jag kommer ha råd med. Men nått skit ska jag väl få tag i. 

Det här med flytt verkar gå i cykler, i min bekantskapskrets är det en hel radda med folk som endera nyss har eller är på väg att flytta. Lite märkligt men mest roligt. 

Vem vet, med tanke pÃ¥ min bloggfrekvens kanske nästa inlägg blir när jag nybliven lägenhetsägare…

Tidigare inlägg i samma ämne: 08:5 


Powered by Wordpress.