Jag verbar rss

Idag kom jag hem relativt tidigt från jobbet, tänkte att jag skulle uträtta något vettigt. När jag låst upp dörren, tagit av mig skorna och tänt lyset i hallen så pyser det till och på ett ögonblick är handlingskraften som bortblåst. Jag kommer knappt ihåg vad det var jag skulle uträtta, än mindre hur jag resonerade när jag kände att jag hade lust med det.

Varför är det så mycket enklare att inte göra något än att göra något?

Hela bilen är fylld med burkar och flaskor som ska pantas, men hur roligt är det att stå framför pantutomater, bli avbruten när maskinen börjar pipa, vänta på hjälp, börja mata burkar och flaskor igen, söla ner sig med burkar som inte är riktigt tomma, etc? De äldsta flaskorna är sedan julen 2005, de hittade jag i matkällaren när jag skulle leta fram vinterdäck.

Nä, jag sitter nog kvar här ett tag och funderar. Det är ju också att göra något, ett verb är ju något man kan sätta att framför. Att sitta.


Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentPowered by Wordpress.