Lördag rss

Idag ska jag gå på hockey, som vanligt. Men idag ska jag inte sitta på på min vanliga plats utan är bjuden dit av Gavlegårdarna. Det blir mat och hockey i deras loge. Mycket trevligt. Det ska bli kul att se hur logerna ser ut på insidan.

I övrigt så är det ganska mycket jobb just nu. Till på måndag ska jag ha en presentation färdig för Coca-Cola. Det betyder att jag måste jobba i morgon, eventuellt ikväll också. Men efter det så ska det förhoppningsvis bli lite lugnare så man kanske kan ta ut en dags semester eller nått. Det skulle vara härligt.

I torsdags var jag med jobbet på varité, Johan Wellton med vänner på Gävle Teater. Mycket underhållande. Efter teatern gick vi ut och käkade och blev fulla på köpet. Gårdagen var således en tyngre arbetsdag än vanligt.

Nu kommer Klas strax och hämtar upp mig. Tjipp.


Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentPowered by Wordpress.