Två veckor senare rss

Förra inlägget, Årskrönika 2006, tog musten ur mig men här kommer ett litet inlägg för sakens skull.

Har jobbat en vecka och en dag på det nya året, den här måndagen var betydligt bättre än förra måndagen. Idag har jag vaccinerat mig mot lite olika åkommor som man kan få i Brasilien. Det är så händigt att vår fotograf plus en till ska åka till Brasilien om nån månad, men chefen vet inte vem av oss som ska åka ännu, så då vaccinerar han oss alla. Framsynt så det förslår.

I övrigt då? Jovars, granen eldades upp på nyårsafton. Nu ska jag äta.

 


2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

  1. hej biss

    sista timmarna i thailand och efter nice snorkling, mycket varme och en hel del bira sa kommer jag till sverige pa torsdagmorgon om inte den dar javla stormenper strular till det. men shit! Brasilien, hoppas det blir du da. eller. For klas skull hoppas jag saklart pa honom…men de later haftigt!

    Comment by johan — January 17, 2007 #

  2. Kul med lite huvudräkning…
    Klart du ska åka!!! Jag vill med!

    Comment by Malin — January 17, 2007 #

Leave a commentPowered by Wordpress.