Min hund verkar sjuk rss

Idag när jag kom hem från jobbet så stog min hund Stygge framför matskålen, precis som den gjorde när jag lämnade den i morse, han hade bara ätit hälften av maten. Stygge hade dessutom fått en konstig, grönaktig färg medan jag varit på jobbet, i morse var han biege.

Stel och liksom oformlig var han också.

Vad tror ni det kan vara för fel på honom?

Stygge har fastnat med ett fånigt leende, precis samma leende som man kan få när man tänker på något trevligt. Jag tror Stygge stod och tänkte på en tik medan han åt. Men ser han ut så där kommer han ju inte få nå fett på sylen, stackarn.


4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

  1. Ett halvt påskägg på hjul! Den var fan-i-mig lysande!

    Comment by Tomp — May 19, 2007 #

  2. Hur ser en biege hund ut? Påminner den om en råtta kanske? Ja, jag vet att jag är dryg i huvet som anmärker på stavfel i en blogg. Det får man inte. Fy Klas!

    Comment by Klas — May 22, 2007 #

  3. Hunden är fin. Finare än en som ätter mat som luktar konstigt.

    Comment by Nils — May 24, 2007 #

Leave a commentPowered by Wordpress.