Tidningsprenumeration rss

Jag är en jävel på att komma över lokaltidningsprenumerationer billigit. Det kanske inte är något unikt alls, men jag blir ändå snåldumglad.

Först hade jag Arbetarbladet i en månad för 80 kronor. Ett par dagar efter att den slutat komma så fick jag en morgon Gefle Dagblad i brevlådan, på tidningen satt ett litet kuvert där det stod att om jag lade i en tjuga och skickade in kuvertet senast 31:a maj så fick jag GD i en månad. Jag lade i tjugan och skickade brevet den 31:a maj så att jag skulle ha tidningen hela juni.

Nyss ringde en kvinna och erbjöd Abetarbladet i tre månader gratis, om jag efter två månader svarade på ett mail där jag talar om vad jag tycker om tidningen.

Nu har jag tidning hela sommaren. Helt fantastiskt.

Finns det fler knep att få tidningen gratis (hem till dörren, alla andra alternativ är dåliga)?


1 kommentar »

RSS feed for comments on this post.

  1. Inte konstigt att lönen är som den är…

    Comment by Pernilla — June 25, 2007 #

Leave a commentPowered by Wordpress.