Fiskarfänge rss

Det var trevligt var det att fiska idag. Jag fick enda fisken. Eventuellt var det en sarv. Men målet var inte att kamma hem de stora fångsterna, utan målet var, som bilden antyder, att ha det skönt ute i solen en kväll. Det målet uppnåddes.

På bilden syns Marit, Torluff och Johanna.

Fiske

Torbalts hitechsuperiorqualityshit gav honom lintrassel ungefär 8 gånger, utan överdrift.

Torbjörn trasslar

Så här ser Torbengt ut när han trasslar med sitt trassel och trivs i solen.

Förutom fisk fick jag en del av en livboj, ett tomt glasspaket, lite kvistar samt en förpackning som det kan ha legat kyckling i. Dessutom fick jag nästan en tom glasflaska, ett tomt gräddpaket och en fiskmås. Fiskmåsen missades med en halvmeter men den fick linan över sig och blev så skärrad att den var tvungen att sätta sig i ett träd för att vila ett slag.


Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentPowered by Wordpress.