Tisdag, Heroes och övertid rss

Fick reda på att jag var tvungen att jobba övertid. Det gjorde inte så mycket, eftersom det innebär att jag får komma senare till jobbet imorgon, onsdag.

Knepig övertid dock, åkte ner till jobbet 23.20 och jobbade till 02.10. Innan hade jag tittat på Prison Break och Heroes med Torbjörn och Matilda.

Jag hoppas verkligen att inte hela säsongen av Prison Break ska utspela sig i fängelset Sona. Obehagligt ställe det där. Men eftersom serien heter just Prison Break så har de väl inte så mycket val. Det är smartare att döpa en serie till Dallas eller Chicago Hope eller nånting, så kan man ju vrida och vända på handlingen som man behagar.

Heroes är konstigare än någonsin. Jag fattar fan ingenting. Men bra är det.


Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentPowered by Wordpress.