Onsdag, Fridolin och lax. rss

Idag kom jag ner till jobbet efter 10. Skönt. Har packat ihop ett videohologram som jag ska sätta upp i Stockholm i morgon bitti. Åker klockan sex i morgon bitti. Fy.

Innan dess så ska jag dock bjuda Fridolin på lax. Det ska bli astrevligt. Jag har inte träffat henne på mer än ett år eller nått. Dock har vi setts på internet, men det är inte riktigt samma sak.

Nu kanske jag är ute i ogjort väder men har inte jag lite pengar att kräva in?Malin, jag tror du är skyldig mig en tusenlapp sen början av september? Ja, plus de 500 du fick i fredags, men de drar vi av eftersom jag är skyldig dig 23000000000.

Thomas, du är fortfarande skyldig mig 700 kronor, va?

Det kan hända att jag har fel på båda anklagelserna, men det är jag ganska säker på att ni talar om för mig i kommentarerna i sådana fall.


2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

  1. De där 1000 från början av sep har du redan fått om jag inte minns fel. Går ju att kontrollera via internetbanken ganska lätt.

    Och sen lånade jag 500 i söndags ja, men sen kom jag ju på att jag inte fått 500 av dig denna månad för den stora skulden. Om du har råd att betala denna månad? Det är upp till dig, annars sätter jag in 500.

    Comment by Malin — October 3, 2007 #

  2. Bilson, jag tror du är skyldig mig en femhundring sen senaste lönen?

    Comment by Malin — December 18, 2007 #

Leave a commentPowered by Wordpress.