Jamba rss

Jamba

Jag har nyss kommit tillbaka till jobbet från lunchen. Jag var hemma och åt stuvade makaroner med falukorv. Sittandes vid köksbordet med min köks-tv påslagen konstaterade jag det som jag och andra konstaterat många gånger tidigare: Mobilblingföretaget Jamba måste tjäna pengar av groteska mått. I ett reklamblock på den före detta musikkanalen MTV var det fyra olika Jambaspotar på rad för diverse bakgrundsbilder, ringsignaler och vad det nu var.

Jag får inte ihop det riktigt. Målgruppen är naturligtvis någonstans mellan 12 och 20 år men är inte det samma människor som tar vad som anses behövt från nätet? Uppenbarligen är målgruppen jävligt köpstark, för de har hållit på ett tag nu, Jamba.

Jag fattar inte. Vem köper något från Jamba?


Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentPowered by Wordpress.