Som i en dröm rss

Huset där jag arbetar får sig en ansiktslyftning. Fönstrena är nymålade och fasaden putsas och målas om i en rosa-brun-biege nyans. Mitt i det här arbetar vi. Våra fönster är tätade med byggplast och på utsidan av byggnadsställningen är stora vita dukar uppspända för att göra det mysigt för de som arbetar med att gå omkring där ute på ställningen.

Plasten i kombination med den vita duken gör att varje gång någon byggnadsarbetare går förbi utanför fönstret så är det inte en människa som går förbi. Det blir en diffus, konturlös och grå varelse som rör sig där utanför. Det hela är lite drömskt och jag önskar att de kunde stanna till och kanske göra några surrealistiska rörelsemönster utanför just mitt fönster innan de skyndar vidare med sina hinkar och verktyg.


Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentPowered by Wordpress.