Fredagsjunkie rss

Fredag eftermiddag. Jag vet inte hur många gånger jag pratat om det här tidigare, förmodligen lite för ofta. Jag kan ändå inte låta bli att berätta hur jag tycker att just denna stund på veckan är bland de bästa, kanske den allra bästa.

Jag har inga problem med mitt jobb, det trivs jag bra med. Men ändå, just känslan som kommer krypande då man låser dörren till jobbet och går ut, den känslan vill jag att alla ska ha då, samtidigt med mig. Arbetsveckan är slut, i drygt två dygn är alla timmar mina egna om jag inte frivilligt låter någon annan ta del av dem.

Det är egentligen ganska märkligt. Jag behöver inga yttre omständigheter som ska få mig att må så här, allting händer i mitt eget huvud. Naturligtvis kan det bli än bättre av lite solsken, en stundande fest eller något annat. Men grunden för känslan, den skapar jag på egen hand.

Är det bara jag som gillar just fredagseftermiddagarna eller är det någon mer?


Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentPowered by Wordpress.