Bräcke rss

Nyduschad sitter jag och väntar på att telefonen ska ringa.

Det har den i och för sig gjort hela eftermiddagen men jag väntar på startsignalen som säger att jag ska bege mig ner på stan för att förlusta mig i vad nu denna lördag kan erbjuda. Öl blir det i alla fall, troligtvis mat och en nypa sol till.

Och Johan, jag tar nog inte tåget ner till Stockholm i kväll men vi ses ju på onsdag. För övrigt kommer jag väl till Göteborg om jag försöker mig på att åka den där sträckan med öl i kroppen. Sist jag gjorde det hamnade jag ju i Bräcke.

 

Bräcke


2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

 1. haha,
  ja och kanske lika bra var det.
  det var visserligen väldigt trevligt, men ingen hejdundrande fest utan mer folköl i soffan.
  så onsdag it is!

  Comment by johan — April 28, 2008 #

 2. Järnvägen har varit viktig för Bräckes historia och det var då järnvägen drogs förbi som Bräcke växte upp. Mittbanan mellan Sundsvall och Trondheim går förbi Bräcke och flera tåg stannar i samhället. Bland annat Mittnabotåget och InterCitytåget mellan Storlien/Östersund och Stockholm.

  E14 går rakt genom samhället och Länsväg 323 startar i Bräcke och går mot Kälarne - Bispgården. Länstrafiken har busstrafik till Östersund.

  Comment by johan — April 28, 2008 #

Leave a commentPowered by Wordpress.