Ditten om datten rss

Blogginlägg

När jag egentligen inte har något vettigt att skriva så får det bli lite olika småsaker uppstaplade på varandra, samma sätt som krönikörerna gör i tidningen när de inte kan komma upp i X antal nedslag på samma ämne. Det vill säga de skriver en massa trams. Dock brukar tramset vara separerat med någon liten asterisk eller någon slags grafisk punkt. Jag gillar rubriker och kör på sådana i stället.

 

Hockey-VM

Fantastiskt roligt att Tre Kronor klarade av Tjeckien och att VM för Sveriges del fortsätter åtminstone fram till och med fredagkväll, ända in på lördagen om man ska vara petig och det kanske man ska när det gäller sport.

 

Markoolio

Jag misstänker att vi kommer få höra Sverige de bästa på vår jord med Markoolio fler än få gånger under den kommande sommaren. Fast för min egen del så föredrar jag sportlåtar som inte är så jävla mycket mer än fefränger staplade på varandra. Skit i versen, det enda folk vill göra är att sjunga med - och det göres bäst i refränger.

 

Kundmöten på Engelska

Idag satt jag i två-tre timmar med en engelsk kund och diskuterade ett jobb vi gör för dem. Det är fan så mycket jobbigare att ha ett sådant möte på engelska än på svenska. Det är inte jobbigt att förstå vad som sägs, det är heller inte särskilt jobbigt att tala. Det jobbiga ligger i att jag hela tiden måste tänka på vad jag ska säga. Pratar jag svenska så går ju munnen av sig själv och så kan sitta och tänka på annat medan munnen talar. Det klarar jag inte på engelska. Mycket jobbigt.

 

Fredag

Vad tror ni om öl och hockey på fredag? Kan det vara en bra avslutning på arbetsveckan? 


2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

 1. Hockey-VM

  jag såg matchen igår, det första jag sett från VM och det var faktiskt riktigt roligt.

  Markoolio

  Jag gillar inte sportlåtar överlag, det finns få undantag. Till exempel Santa Maradona med Mano Negra. Men jag håller endå med. ska de endå släppas fotbollslåtar som skall spelas helatiden och överallt så ska det fan vara en refräng att sjunga med i. Som typ mera mål

  Kursmöte på Engelska

  Jag satt också, och gör det nästan konstant numer i möten på engelska. åtminstone någon gång i veckan. Senast, precis som du, igår i två timmar. jag förstår dej, eller. I understand som jag skulle sagt under ett möte

  Fredag

  Jag instämmer helt

  Comment by johan — May 15, 2008 #

 2. Förresten,
  jag glömde en given sportlåt som jag spelade ofta för några år sen.
  Nu hittade jag den på nätet, och du som också är countrynörd borde ju älska det här
  http://www.youtube.com/watch?v=uZWxErEbQkY

  Comment by johan — May 15, 2008 #

Leave a commentPowered by Wordpress.