Öhmans Kläder i Lycksele hägrar rss

Inte ens en hel arbetsvecka är det kvar, bara fyra dagar, till semester.
Då ska jag åka till Vargen och bygga farstukvist, bada, fiska, sola, hugga ved samt handla kläder på Öhmans Kläder i Lycksele. Det är nog min favoritbutik i hela landet. Det är alltid rea och de har alltid något snyggt, modeorakel som man är.
Jag är rätt nöjd med mina sommarplaner hittills. Handla kläder i Lycksele.
Senare i sommar kanske jag ska åka till Normandie också, men det är ju på intet sätt jämställt med Öhmans i Lycksele.

Så var det med mig. Vad ska du göra då? Var ska vi mötas och festa någonstans?


2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

  1. Oh, jag älskar också dessa småorters kläd- och skobutiker. Min favvobutik ligger i Ljusdal och har världens snyggaste skor och Wenngrens i Tierp är inte dåligt om man vill ha kläder som inte finns på HM.

    Vi åker som vanligt i Bergslagen, och så blir det väl några dagar vid Dellensjöarna. Dessutom ska vi åka till Blåsjön med Tonna och Ánneli.

    Men det allra bästa: Vi ska göra sandstrand och sandbotten vid stugan!!!

    Ha en skön sommar önskar Eva-Lena och Roland!

    Comment by Eva-Lena och Roland — June 14, 2008 #

Leave a commentPowered by Wordpress.