Det borde finnas en sång rss

Tänk att ett tag tvivlade jag på att den här dagen någonsin skulle komma. Den sista arbetsdagen före semestern. Men nu är den här och jag fröjdas med den. När jag satt i bilen på väg hem kände jag att jag saknade en sång kring händelsen.
När vi var yngre och hade skolavslutning i början av juni så ekade både Den blomstertid nu kommer och I denna ljuva sommartid behagligt i huvudet medan vi sprang ut ur kyrkan. Nu är vi vuxna och har inte längre någon sång för den kanske största årligen återkommande dagen. I brist på detta så lyssnar jag nu på Marit Bergmans Out on the piers. Fler förslag önskas.


2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

  1. Den enda låt jag har i huvudet nu är Den norrländska präriens gudinna.

    Comment by Tompson — June 19, 2008 #

Leave a commentPowered by Wordpress.