Huslig rss

På en vecka har jag varit, enligt eget tycke, rejält huslig.

För en vecka sedan bakade jag bullar. de blev både fina och goda. I förrgår drämde jag till med syltkokning. Lingonsylt. Min mor var vänlig att plocka en hink med lingon till mig och Larsson som vi kunde koka sylt av. Nu är det gjort, förmodligen är den god, om man nu är lagd åt lingsonsyltshållet, vilket jag inte är.

Bullar

Goda och fina kanelbullar.

Lingonsylt

Förmodat välsmakande lingonsylt.

 


2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

  1. Alltså: Varför kokar man lingonsylt om man inte gillar det???
    Bullarna såg kanon ut, tur att du till skillnad från vissa andra (inga namn) vet hur man ska lägga dem i formen.

    Comment by Eva-Lena och Roland — October 2, 2008 #

  2. Jag tar sylten, Bisse
    Jag älskar lingonsylt

    Comment by johAn — October 3, 2008 #

Leave a commentPowered by Wordpress.