Grymt sa grisen rss

Hur vet man om man haft svinet?

Nu har jag precis blivit frisk efter några dagar med feber och förkylning. Om det var H1N1 var den ju jävligt najs. Och nej, jag har inte haft ledverk eller ont i kroppen på annat sätt. Måste man ha det för att ens tro att man klarat av influensan?

Egentligen är det strunt samma, för nu har jag fått min första dos av vaccinet, som för övrigt till min stora glädje till viss del baseras på hajar. Hittills sitter alla kroppsdelar fast och de inre organan tycks göra sitt jobb.

Jag hoppas att någon i efterhand tar fram en rapport på hur många fler som smittats av denna influensa jämfört med vanliga säsongsinfluensor. Min tanke i egenskap av lekman är att det kanske inte är så mycket värre nu, bara att det blivit jävligt hajpat med svinet. Jag tror att Umbrella Corp. har extremt effektiva lobbyister och PR-snubbar.

Anna Anka?


Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentPowered by Wordpress.