08:2 rss

Som jag skrev tidigare så funderade jag på att flytta till Stockholm. Nu har det i alla fall blivit klart att jag lämnar Gävle till förmån för Hufvudstaden.

Från månadsskiftet okt/nov har jag hyrt ut min lägenhet och får därmed förpassa arslet någon annanstans. Det har jag löst genom att jag ska bli inneboende hos en kille som heter Aaron. Idag ska jag bonda med Aaron, vi har gemensamma bekanta men har bara träffats i ca femton minuter tidigare. Det ska bli jävligt skönt att slippa pendlandet. Jag stod ut i två månader och är full av beundran för de som pendlar år ut och år in.

En lustig sak med denna flytt är att den påminner om när jag flyttade hemifrån första gången. I och med att jag hyr ut min lägenhet fullt möblerad så kommer jag på sätt och vis att flytta ifrån mig själv. Jag ska alltså lämna det mesta som är otympligt och tar i stort sett bara med mig en drös med småsaker.

Det jag inte räknat med i förväg är att det är ungefär lika mycket att göra med denna flytt ändå, eftersom det som tar tid med en flytt inte är att bära ned möblerna utan allt löst som gör ett hem till ett hem. Men det går framåt i alla fall. Om några dagar är tanken att jag ska mellanlanda hos familjen Röstlund i några dagar, i väntan på tillträde till lägenheten, som för övrigt är helt nybyggd.

Min första tid i stockholm ska jag ägna åt att skaffa en säng, när det är gjort ska jag se till att vi får en skaplig internetuppkoppling, men det känns som att det borde vara klart i en helt ny lägenhet. Efter det är det hugget som stucket i vilken ordning jag skaffar saker, känns det som. Jag har ingen koll på vad Aaron har för slags möbler. Köksstolar, nån fåtölj och eventuellt tv och stereo kan jag bidra med i alla fall. Resten får jag fixa på något sätt.

 

Här någonstans tror jag lägenheten ligger.


2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

  1. Ska vi behöva ha det på det viset att jag måste säga till dig att uppdatera? Nu när du flyttat (fast du inte fick) får du ta och snäppa upp dig! Come on!

    Comment by AM — November 4, 2009 #

Leave a commentPowered by Wordpress.