08:5 rss

Nu är maj här och precis som jag skrivit tidigare så är det dags att sälja lägenheten. Inför denna flytt har jag börjat i rätt ände, det vill säga vindsförrådet. Jag och min före detta sambo har äntligen tagit tjuren vid hornen och spenderat alldeles för många timmar med att sortera gammalt junk. Kristallvaser, blandade äggkoppar, kravallhjälm, piffiga små spetsdukar, nazistiska fallskärmsglasögon, finn & fiffi-tidningar, en knippe dialogtelefoner, fiskegrejer, hundra miljarder skivor. Allt har gåtts igenom, sorterats, ratats, förkastats eller behållits.Nu står själva lägenheten på tur. Min numera utflyttade hyresgäst har på det stora hela förvaltat lägenheten bra. Hans fäbless för agressiv eldning i den öppna spisen har satt sina spår på utsidan av densamme. Den vita öppna spisen är numera gråsvart och behövs målas om. Badrummet ska också få sig en uppfräschning men sen är det i princip bara att städa, pynta och göra fint. Just det, garderobsdörrarna ska också målas om.

Går allt enligt mina luddiga och odefinierade planer bör lägenheten vara redo att säljas inom en vecka. Det ska bli mycket spännande att se vad det kan tänkas finnas för intresse.

Sommaren ska jag ägna åt att leta efter mitt kommande boende. Får jag som jag vill kommer jag bo i krokarna av där jag nu bor, det vill säga Hägerstensåsen, Telefonplan, Midsommarkransen, Aspudden eller liknande.

Det som ligger högst upp på önskelistan är en 1,5-2 rumslägenhet med balkong. Gärna ska lägenheten också ha ett vettigt läge till tunnelbanan Hur lägenheten ser ut invändigt är mindre viktigt. Det kan jag alltid göra något åt. Balkong är svårt att ändra på. Läget är i stort sett permanent.

Tidigare inlägg i samma ämne: 08, 08:2, 08:3, 08:4.

Del av etikett på flyttkartong.


Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentPowered by Wordpress.