MÃ¥ndag rss

Bilder kommer senare. 

Vaknade vi 08.30 och kände mig efter omständigheterna ganska pigg.
Vi tog taxi till mässan mest för att visa upp oss. Det visade sig vara helt onödigt eftersom det inte fanns något för oss att göra. Tillbaka till hotellet och en fortsättning på jakten efter de gula tröjorna. Eftersom det är måndag så är nu alla butiker öppna. Vi letade på Intersport, H&M och ett gäng andra butiker och varuhus. Vi tog en kaffepaus på ett litet hak precis när en störtskur med regn kom. Efter regn kommer som bekant sol, vi hittade ingen gul tröja med sverigetryck på, däremot fann vi ett litet ställe som tryckte tröjor. De hade naturligtvis inga gula, men vi blev rekommenderade en affär som hade det.
Vi köpte varsin gul tröja för 10€ och gick tillbaka till tryckeriet som gladeligen hjälpte oss. Nu har vi varsin gul t-shirt med SWEDEN tryckt i blå färg på över bröstet. Summan för det hela blev 28€, inte så billigt men heller inte så dyrt.

Just nu ligger Klas och sover på sängen medan jag har ägnat tiden till att skriva denna resumé. Snart ska jag väcka honom och vi ska äta mat nånstans. Idag blir det nog ingen öl.

 


1 kommentar »

RSS feed for comments on this post.

  1. Hur sent är senare?

    Comment by Malin — July 22, 2006 #

Leave a commentPowered by Wordpress.