Januaribadet rss

Tjohoo.

VI har klarat av januaribadet. Den här gången var Johan ruskigt nära att hoppa av det hela. Efter viss övertalning så insåg han att ångesten skulle knappast bli mindre om han åkte hem i bilen utan att ha badat.

Vi var till Engeltofta och kollade in läget först, men där var det is en bra bit ut så det kändes inte som en klok idé att bege sig ut på den för att bada.

Vi drog vidare till Bönaviken, nedanför Böna Café, där är det en brygga med bänkar att byta om vid. Det fanns ingen stege ner men brevid bryggan så var det en liten slänt och ett trevligt litet isflak längst ned vid vattnet.

När vi bytt om så tog jag av mig badrocken och lade den på isen, sen var det bara att traska ut i vattnet. Det var en fruktansvärt stenig botten, efter att par steg så tappade jag balansen och plumsade i, det kändes ganska praktiskt. När jag var på väg upp var Johan, skrikandes och svärandes, på väg ned.

En lustig sak är att vi de senaste fyra månaderna har badat på kvällen när det varit riktigt mörkt och jävligt. Plastpåsarna som vi hade handdukarna i blåste iväg. Jag inbillar mig att det värsta är avklarat nu. Februaribadet kommer förmodligen inte att vara just något värre än vad januaribadet var.

Men pigg som fan blev jag i alla fall.

Kallt? Jovars…

27074-16
27074-15
27074-14


Inga kommentarer »

RSS feed for comments on this post.

Leave a commentPowered by Wordpress.